Real Lunet - Raptim 5-0

11 december 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - In een sportief duel gingen de manschappen van trainer Murat Tatli in Vught met 5-0 onderuit tegen middenmoter Real Lunet. De geplaagde Leerdammer miste in het Brabantse zijn gehele as en vernam vorige week ook nog eens dat zijn spits Ayhan Uslu, die een schorsing van zes maanden uitzit, zijn spullen heeft ingeleverd op Molenburg. Tatli: ,,Dat is een groot gemis voor ons. Ayhan is natuurlijk een van onze spelbepalers en zijn vertrek gaat zich in de toekomst laten voelen. Ik heb inmiddels met hem gesproken en hem verteld dat het niet zo slim was om de publiciteit te zoeken omdat hij daardoor niet alleen zichzelf, maar ook de club beschadigt. Hij is nog jong, dus begrijp ik best dat zo iets eens kan gebeuren, maar hij had het beter intern kunnen houden.'' Op sportpark Bergenshuizen leden de Gorcumers een geflatteerde nederlaag. Door een blessure van doelman Yakub Uysal moest verdediger Yasar Canta onder de lat. Met een 1-0 ruststand kon het nog alle kanten op. Toen in de 55ste minuut de 2-0 viel moest Raptim risico's nemen met als gevolg dat er in de laatste vijf minuten nog eens drie treffers achter invaller doelman Canta vielen.