De Stad Gorinchem weer terug in de stad

12 december 2011 om 00:00 Nieuws

,,We zijn blij dat we terug zijn. Gorinchem is een centrumgemeente, met een regionale uitstraling. De keus was niet zo moeilijk toen ons huurcontract in Sliedrecht afliep. Wij wilden per se terug naar de stad", zegt Wim Kuup, verkoopleider van BDU Uitgevers. Hij heeft onder meer de Alblasserwaard en de Betuwe in zijn takenpakket en is dus bekend met het gebied.

GORINCHEM - De medewerkers van nieuwsblad De Stad Gorinchem hebben vorige week een nieuw onderkomen betrokken aan de rand van de binnenstad. De (online) titel wordt voortaan gemaakt vanuit een kantoor aan de Kleine Landtong 23A.

Ook redactiechef Alex Monster is enthousiast over de verhuizing. ,,Gorinchem is een journalistiek aantrekkelijke stad, waar grote thema's spelen zoals woningbouwproblematiek, een dichtslibbende infrastructuur en de komst van een asielzoekerscentrum. Het is goed voor De Stad Gorinchem dat de medewerkers de (online) titel weer vanuit de stad maken. Prima voor de contacten en de voelsprieten."

De Stad Gorinchem is gevestigd aan de Kleine Landtong 23A. Dit is het gebied tussen de twee bekende rotondes, op korte loopafstand van de binnenstad. Bezoekers kunnen voor de deur parkeren, nadat ze zich hebben gemeld via de intercom. Een ieder welkom is om een gratis papieren editie van De Stad Gorinchem op te halen of in gesprek te gaan met een van de redacteuren of commerciële medewerkers.

Naast De Stad Gorinchem worden ook Het Kompas Hardinxveld-Giessendam, Het Kompas Sliedrecht, Nieuwsblad Geldermalsen, Culemborgse Courant en De Stad Tiel vanuit het kantoor gemaakt. Ook deze kranten kunnen terplekke worden opgehaald.

De medewerkers zijn telefonisch bereikbaar via 0184-612511. Redactiemails kunnen gestuurd worden naar stad.gorinchem@bdu.nl. Berichten in de aankondigende sfeer moeten voor donderdag 12.00 uur binnen zijn. Advertenties kunnen worden gemaild naar kompas.verkoop@bdu.nl.

De Stad Gorinchem en de andere titels werden de laatste vijf jaar gemaakt vanuit een kantoor aan de Kubus in Sliedrecht.

advertentie
advertentie