ZVG wint uit bij Biggelaar

25 februari 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - ZVG heeft afgelopen vrijdag de uitwedstrijd tegen de nummer 3 Biggelaar gewonnen met 4-10. De basis voor de winst werd in de eerste helft gelegd.

ZVG begon erg sterk en al heel snel scoorde Kama Ettaoufiki de 0-1 na een goed opgezette aanval. Biggelaar deed wat terug en het duurde even voordat ZVG gas ging geven. Na wat kansen over en weer zorgde Zeki Laaiti voor de mooie 1-2. Driemaal Christiaan Perrier, Hicham Farhou en nogmaals Kamal Ettaoufiki brachten de ruststand op 1-7. Na rust begon Biggelaar steeds feller te spelen en moest keeper Ronald Weggemans ZVG op de been houden. Na wat gemiste kansen over en weer maakte Biggelaar twee goals. Daarna nam ZVG het weer over. Kamal Ettaoufiki maakte er één en Christiaan Perrier maakte er nog twee. Het slotakkoord was voor de spits van Biggelaar die er 4-10 van maakte.

Volgende week vrijdag speelt ZVG de thuiswedstrijd in de kwartfinale van de beker tegen VDL 2. Om 22:00 uur in de Van Rappardhal.