Gall & Gall volledig vernieuwd

29 juli 2012 om 00:00 Nieuws

Sprankelende aanbiedingen bij heropening

GORINCHEM - Slijterij Gall & Gall in het Gorcumse Piazza Center is volledig vernieuwd. Alle Gall & Gall zaken in Nederland ondergaan dit jaar een metamorfose met een nieuwe huisstijl. De vestiging in Gorinchem is toevallig de tweehonderdste. Om deze mijlpaal te vieren kwam de landelijke directie op bezoek en had de heropening in het Piazza Center een extra feestelijk tintje.

Harry Riemslag en Wil Bruysten werken hier al meer dan dertig jaar samen en zijn zeer content met de nieuwe look. ,,De verbouwing verliep hartstikke vlot'', zeggen zij opgelucht. ,,In twee en een halve dag is alles gestript. Ook de vloer en het plafond met de verlichting. De achterwand is zeker een meter naar achteren verplaatst, zodat er meer ruimte in de winkel is ontstaan'', vertelt Harry Riemslag. ,,Maar ook door de nieuwe indeling en het lichtere materiaalgebruik is de hele zaak nu strak, ruim, licht, fris, modern en toegankelijker. Wij zijn er heel blij mee.''

Begrip

Gall & Gall is al jaren een begrip in Nederland en in Gorinchem. Velen kopen hun wijnen en kratjes bier tegelijk met andere inkopen in de supermarkt. Maar de keus is bij Gall & Gall uiteraard veel groter en Harry Riemslag en Wil Bruysten staan de klanten graag bij met goed advies.

En voor wat betreft de prijzen staat Gall & Gall supersterk in de concurrentie. Nu, na de heropening van de nieuwe zaak, zijn er sprankelende acties met bijvoorbeeld Pro Secco en andere verfrissende wijnen. In de huisbrochure staan iedere maand scherpe aanbiedingen van twee halen - één betalen. En met de Gall & Gall-pas worden daar bovenop nog eens extra kortingen verstrekt.

Klantenkaart

Voor kaarthouders geldt sowieso altijd tien procent korting op wijn en bubbels. Daarnaast zijn er exclusieve aanbiedingen op bijzondere flessen. Met de kaart zijn deze klanten automatisch geabonneerd op het magazine Proef. Daarin staat wat er zoal aan alcoholische dranken onder de zon te vinden is, veelal aangepast aan het seizoen.

Nu zijn er bijvoorbeeld hele laagdrempelige wijnen voor bij de barbecue; Merlot en Chardonnay uit Sicilië, twee halen - één betalen. De wijn van de maand, eveneens voor bij de barbecue, is dit keer Van Loveren Chardonnay en Merlot uit Zuid-Afrika, voor klantpashouders slechts 3,99 euro per fles. En uiteraard heeft Gall & Gall ook stevige borrels onder de kurk. Deze maand zijn Absolut Vodka, Hooghoudt dubbele graan jenever en The Famous Grouse whisky in de aanbieding. Er is al met al een heel breed aanbod.

,,Is het een cadeau, mevrouw?'' vraagt Wil Bruysten aan een klant. Inderdaad. Geen probleem. De fles glijdt direct in een leuke verpakking waarmee ze voor de dag kan komen.

advertentie
advertentie