Gratis themabijeenkomst voor sportverenigingen

30 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Op het eerste gezicht is er niets aan hen te zien, maar toch zijn ze 'anders' en kunnen niet goed mee met de rest van de groep: bijzondere sporters. Kinderen/jongeren met een licht verstandelijke beperking of drukke kinderen die uw les telkens weer 'verstoren' waardoor begeleiders soms met de handen in het haar staan. Veel trainers en leiders van sportverenigingen hebben binnen hun groep (steeds meer) te maken met deze bijzondere sporters.

Tandem Support, onderdeel van de MEE Plus Groep, organiseert in samenwerking met MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden, Gorinchem Beweegt en Sportservice Zuid-Holland op woensdag 10 oktober van 19.00 tot 22.00 uur bij MEE in Gorinchem een themabijeenkomst over dit onderwerp. De avond begint met een algemene inleiding waarin kort de theorie op een interactieve manier aan bod komt. Na de pauze kunnen de deelnemers kiezen voor de praktische verdieping over het omgaan met mensen met een licht verstandelijke beperking of met druk gedrag.

Iedere trainer, coach of leider die ervoor wil zorgen dat er een sfeer in zijn of haar les is waarin alle spelers plezier hebben in het sporten en dat iedereen daarbij tot zijn/haar recht komt, is welkom op deze themabijeenkomst. Aanmelden kan tot en met 24 september via de website www.tandemsupport.nl. Voor meer informatie: info@tandemsupport.nl of bellen naar 078 648 37 77.

advertentie
advertentie