Gratis horren bij kozijnen van BMN

31 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

HARDINXVELD-GIESSENDAM - BMN Kunststof Kozijnen houdt tot 1 oktober een grote actie. Wie voor 1 oktober nieuwe kunststof kozijnen besteld krijgt er gratis raamhorren bij. Wie nieuwe kozijnen of deuren nodig heeft en het schilderen zat is is bij BMN Kunststof Kozijnen aan het juist adres. BMN maakt kunststof kozijnen van het profielsysteem van Profialis. BMN heeft een breed aanbod van producten en kleuren en diverse typen kunststof. Er kan zelfs gekozen worden voor houtnerfprofiel en verbindingen in een echte houtlook. Van authentiek tot modern...alles is mogelijk bij BMN.

BMN Kunststof Kozijnen is een zelfstandig onderdeel van Bouwmaatschappij Midden Nederland BV. Het bouwbedrijf uit Hardinxveld-Giessendam maakt kunststof deuren, kozijnen, schuifpuien en dakkapellen voor zowel particulieren als zakelijke klanten. De hoogwaardige kunststof kozijnen worden in hun eigen fabriek geproduceerd. Zo kan BMN snel kozijnen leveren aan onder andere particulieren, zzp'ers, aannemers, woningcorporaties en vastgoedbeheerders.

Directeur/eigenaar Peter Huizer is enthousiast over zijn kunststof kozijnen. ,,Wij zijn een breed bedrijf dat snel kan schakelen. Met onze machinale timmerfabriek kunnen wij de klant voorzien van houten kozijnen. Maar met onze kunststof kozijnenfabriek bieden wij een alternatief, namelijk kunststof kozijnen. Met ons kunststofprofiel Profialis hebben wij een topproduct in handen. Onze kozijnen zijn KOMO gekeurd en worden geleverd met mooi afgeronde kanten'', aldus Huizer.

Naast de uitstraling kennen de kozijnen van BMN ook hoge prestaties op het gebied van isolatie en geluidswering. Peter Huizer vervolgt: ,,Onze kozijnen zorgen voor een perfecte isolatie. Wij passen de kozijnen daarom ook veel in geluidswerende- en isolatieprojecten toe. Onze kozijnen zorgen er dus ook voor dat u een lagere energierekening krijgt, daarmee bespaart u in uw portemonnee''.

Een unieke oplossing op het gebied van kunststof kozijnen is het Profialis City-raam. Hiermee worden verticaal schuivende houten ramen vervangen door een hoogwaardig kunststof raam, met de vertrouwde uitstraling van het houten kozijn. Kunststof kozijnen passen dus ook goed in authentieke of historische panden. ,,Kiest u voor een kunststof kozijn, dan biedt BMN de mogelijkheid om de montage te verzorgen. Zo wordt het hele pakket geleverd, van advies tot en met opmeten en plaatsing. BMN Kunststof Kozijnen wil zo de klant ontzorgen. Daarbij geldt dat de inbraakwerende kozijnen worden geleverd compleet met glas, roosters en hang- en sluitwerk, wat voldoet aan het politiekeurmerk", aldus Huizer.

Peter Huizer vervolgt: ,,BMN vindt service en kwaliteit belangrijk. Dat betekent ook dat het bedrijf hecht aan snelle levering. Onze medewerkers denken mee met de klant en kijken welke optie het beste past bij de klant''. Komt u gerust eens een kijkje nemen in de showroom en fabriek aan de Kade 62 in Hardinxveld-Giessendam. Daar kunt u zien dat BMN niet alleen sterk is in kunststof en houten kozijnen, maar ook in schuifdeuren en dakkapellen van kunststof. Als u dat wenst, maakt BMN vrijblijvend een offerte voor u. En bestelt u voor 1 oktober kunststof kozijnen? Dan ontvangt u gratis raamhorren."

Interesse? Kijk dan op www.b-m-n.nl of neem contact op met BMN Kunststof Kozijnen, telefoonnummer 0184-613675.

advertentie
advertentie