Papendrecht - Schelluinen 3-2

30 september 2012 om 00:00 Nieuws

SCHELLUINEN- De manschappen van Ger Klop waren zaterdagmiddag dicht bij hun eerste punten van het seizoen. De bezoekers gingen zelfs met een 0-1 voorsprong aan de thee. In het tweede bedrijf sloeg het noodlot echter toe. Bart van de Bos ontving zijn tweede gele kaart, dus rood, en de gastheren kwamen door twee 'frommeldoelpunten' fortuinlijk op voorsprong. Op Sportpark Slobbegors troffen de Scaluners een slordig en ongeïnspireerd spelend Papendrecht. Na een vroege treffer van Leon de Bruijn (0-1) hadden de bezoekers het duel de eerste 45 minuten onder controle. Verdedigend werd er nauwelijks iets weggegeven zodat de 0-1 ruststand verdiend kon worden genoemd. Toen Van den Bos tegen zijn tweede geel op liep, kantelde de wedstrijd. Op gelukkige wijze brachten Rico van Overloop en Igor Batoukhtine de thuisploeg aan de leiding. Het gemis van Van den Bos deed zich gaande weg het tweede bedrijf aan Scaluunse kant voelen. Het was dan ook Xavier Leenheer die de overtal situatie uitbuitte (3-1). Ondanks de aansluitingstreffer van Arnel Kocan (3-2) was de pijp aan Schelluinse kant leeg en kreeg het geen beloning voor een goede eerste helft. Met nul uit vijf is het nog steeds wachten op de eerste punten.