Groote Lindt - GJS 4-7

30 september 2012 om 00:00 Nieuws

DALEM - Een spektakel van jewelste op Sportpark Bakestein. Elf doelpunten en een thuisploeg die van 1-6 terug naar 4-6 komt. Het was zaterdagmiddag in Zwijndrecht te bizar voor woorden. Het doelpuntenfestijn begon pas halverwege het eerste bedrijf op gang te komen toen Kevin Gruiters zijn inzet van de paal terug zag komen en in de rebound de 0-1 aantekende. Even later stuurde Louis Damen Sjors Hendriks de diepte in (0-2). Twee minuten later was het Damen zelf die op aangeven van Ruud Bos de 0-3 binnenschoot. Het duel leek gespeeld, maar het was een foutje van de Dalemse sluitpost Angelo Perini die Rowam Bussing in staat stelde de 1-3 aan te tekenen. De koek was nog niet op. Op slag van rust bracht Gruiters de 1-4 ruststand op het scorebord. Na de kantwisseling liepen de bezoekers door doelpunten van Bos en Damen zelfs uit naar 1-6. De concentratie ebde bij de Dalemers weg. Dat bleek levensgevaarlijk. Door tweemaal Jeroen de Bode en eenmaal Wouter Jansen verkleinden de gastheren de marge weer tot twee. De manschappen van Cees Lagendijk ontwaakten op slag uit hun 'winterslaap' en het was Jordin Calor die met een fraaie stift aan alle onzekerheid een einde maakte (4-7).