'U spreekt met uw moordenaar'

6 december 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De volgende editie van 80s90s Classics X-MAS XL edition vindt plaats op 22 december om 21.00 uur in Schouwburg de Nieuwe Doelen. Diverse DJ's zullen de beste hits uit de jaren 80 en 90 draaien. De spiegelbollen liggen al klaar in het theater. DJ Sven is samen met MC Miker G bekend van de zomerhit uit de jaren '80, de Holiday Rap; Daarnaast is DJ Sven regelmatig in het land te zien met de Veronica's 80's & 90's Hits DJ Tour en op diverse Dance Classics feesten in het land.

Op 28 december sluit de Nieuwe Doelen af met het toneelstuk 'U spreekt met uw moordenaar'. Tony Wendice bedenkt een ingenieus plan om zijn vrouw Sheila te vermoorden. Maar in de uitvoering loopt alles mis en is hij genoodzaakt te improviseren. Als er vervolgens een politie-inspecteur verschijnt die het allemaal niet vertrouwt, raken de twee mannen verwikkeld in een levensgevaarlijk kat-en-muisspel. 'U spreekt met uw moordenaar' is gebaseerd op de gelijknamige filmklassieker uit 1954 van regisseur Alfred Hitchcock, met onder meer Grace Kelly in de hoofdrol.

Het Thriller Theater brengt drie seizoenen achter elkaar films van Hitchcock op het toneel. Na '39 steps' is 'U Spreekt met uw Moordenaar' ('Dial M for Murder') het tweede deel van deze trilogie. Met Genio de Groot , Peter Tuinman en Brigitte Heitzer in haar eerste toneelrol. Aanvang 20.15 uur.

In verband met de feestdagen is Schouwburg De Nieuwe Doelen gesloten tot en met woensdag 3 januari 2013. Met uitzondering van vrijdagavond 28 december rond de voorstelling 'U spreekt met uw moordenaar' . Voor meer informatie over voorstellingen en het reserveren van tickets verwijzen wij u in deze periode naar onze website www.denieuwedoelen.nl. Tickets besteld in deze periode worden begin januari, na ontvangst van het volledige bedrag, verzonden. Wie reserveert voor voorstellingen tot 5 januari kan de tickets op de desbetreffende datum vanaf drie kwartier voorafgaande aan de voorstelling aan de kassa afhalen.

advertentie
advertentie