Overname ABS Autoherstel Breedveld Gorinchem

17 september 2013 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - Wim de Keizer (tot 2010 eigenaar van ABS Autoherstel Breedveld Gorinchem) en Joost den Elzen van ABS Autoherstel Den Elzen hebben per 1 september ABS Autoherstel Breedveld Gorinchem overgenomen. Het bedrijf blijft gewoon gevestigd aan de Vaart 26 in Gorinchem en behoudt de eigen naam.

Wim de Keizer kent ABS Breedveld als geen ander. In 2010 besloot hij het bedrijf te verkopen, maar onlangs kreeg hij de kans het bedrijf weer terug te kopen. Hij besloot dit samen te doen met Joost den Elzen, die 3 autoschadebedrijven in Den Haag, Leiden en Zoetermeer heeft. De Keizer en Den Elzen zijn geen onbekenden van elkaar. De Keizer heeft binnen de vestigingen van Den Elzen diverse opdrachten vervuld. Den Elzen zelf heeft in 1994 na zijn opleiding een jaar bij ABS Breedveld gewerkt en daarna het familiebedrijf Den Elzen in Den Haag en Zoetermeer overgenomen. In 2009 heeft Den Elzen een ABS collega in Leiden overgenomen.

Frisse energie en warm welkom

In de periode na de verkoop van Breedveld is De Keizer door veel andere schadebedrijven ingehuurd. "Deze ervaring heeft mijn kennis enorm verrijkt en ik heb nu zin samen met Den Elzen aan de slag te gaan en nieuwe ideeën door te voeren bij ABS Breedveld" aldus Wim de Keizer. Na de bekendmaking ontvingen Wim en Joost veel positieve reacties. "Het voelt heel goed dat veel relaties mij weer welkom terug heten" aldus Wim.

Organisatie ABS Autoherstel Breedveld Gorinchem

Klanten van ABS Breedveld Gorinchem kunnen terecht op het vertrouwde adres, Vaart 26 in Gorinchem (telefoon 0183 - 632 799). De dagelijkse leiding van ABS Breedveld Gorinchem is al in handen van Wim de Keizer.

ABS Autoherstel geldt als de grootste en best gekwalificeerde groep schadeondernemers van Nederland. Met 93 vestigingen is autoherstel de kern van de activiteiten. In een dynamische markt anticipeert ABS op de sturingsbehoefte van opdrachtgevers door het bieden van transparantie én greep op z'n processen. Het bundelen van de krachten van individuele ondernemers tot één nationale keten ziet ABS als het antwoord op de behoefte van leasemaatschappijen, fleetbedrijven, verzekeraars en autorijders naar kostenefficiënt en kwalitatief hoogwaardig autoherstel door alle processen heen. Basis voor al haar activiteiten is de visie naast passie voor auto's, vooral aandacht voor mensen te hebben. Het ABS Service Center is gevestigd aan de Tolnasingel 1 te Bodegraven.

advertentie
advertentie