Reikicursus voor beginners op donderdagavond in Gorinchem

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op de donderdagen 6, 13, 20 en 27 maart 2014 wordt er in Gorinchem bij Reikipraktijk Eigen-Wijsheid een cursus reiki-1 gehouden.

Reiki is een alternatieve geneeswijze, die uit Japan komt.

Bij reiki wordt energie doorgegeven door middel van het leggen van de handen op verschillende plaatsen van het lichaam. Reiki kun je toepassen bij jezelf, bij andere volwassenen en ook bij kinderen en dieren.

Reiki-1 is de beginnerscursus. In deze cursus wordt geleerd hoe je je handen neer kan leggen en ook leer je de basisbeginselen van reiki. Het is vooral een “doe”-cursus. Er wordt gewerkt met een kleine groep, dus de cursist krijgt veel aandacht.

De cursus duurt vier avonden van 19.45 tot 22.15 uur. Na een aantal weken is er een oefensessie om de cursusstof nog eens te herhalen.

De kosten zijn € 200,-- per persoon. Dit is inclusief koffie of thee en tevens inclusief alle benodigde cursusmaterialen. De oefensessie is ook bij de prijs inbegrepen.

Als je plannen hebt om de cursus te gaan doen, maar eerst eens wil voelen/meemaken wat reiki is dan is er de mogelijkheid om een kennismakingsbehandeling te doen.

Deze kennismakingsbehandeling duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 25,-- i.p.v. de normale prijs van € 40,--

Cursusadres: Langendijk 84, Gorinchem

Meer informatie: 0183-563879 (Rita van der Wel)

Website : www.reikipraktijk-eigen-wijsheid.nl

E-mail: info@reikiprakijk-eigen-wijsheid.nl

advertentie
advertentie