SVS houdt ondanks verlies stijgende lijn vast

23 februari 2014 om 00:00 Nieuws

SPIJK - Behoudens het eerste deel van de wedstrijd bleef vierdeklasser SVS'65 prima op de been tegen koploper Asperen. De Spijkenaren waren zaterdag gewaarschuwd. De titelkandidaat rolde een week eerder Noordeloos met 8-0 op en kwam zaterdagmiddag wederom goed uit de startblokken. Het eerste kwartier creëerde de thuisploeg kans op kans, maar wist er daar maar een van te verzilveren. Tareq Ibrahim tekende in de tiende minuut voor de 1-0. Het was de Spijkse sluitpost Michel van den Berg die zijn ploeg in die fase voor verder onheil behoedde. Na de sterke Asperense openingsfase kwam SVS beter in het spel. Arno Sterk was dicht bij de gelijkmaker en Mark Kramer wist zich geen raad met een vrije kopkans. Na de rust leek het duel in het slot te gaan toen Tom Maddison voor de 2-0 tekende. SVS, de ploeg van coach Glenn Calor, wenste echter niet te capituleren en kwam door een prachtig afstandsschot van Mark Kortlever dichterbij (2-1). Tien minuten voor het eindsignaal viel de wedstrijd alsnog in het slot door een tweede treffer van Maddison (3-1).