LaminaatXXL heeft een vloer voor elke beurs

24 februari 2014 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Een jaar geleden startten Erik Mostert en Melvin Dollee met hun webshop laminaatxxl.nl. ,,We verkopen laminaat, parket- en PVC vloeren, vinyl- en kurkvloeren, vloer- en wandtegels en karpetten", vertellen de compagnons. ,,Met ons assortiment behoren we in Nederland en België tot de tien grootste onlinespelers in het vloerensegment."

Door Ria Scholten

Naast de webshop heeft LaminaatXXL een showroom op de eerste etage van het Woon Experience Center aan de Spijksedijk 22b. ,,De zaak is van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17.00 uur en op donderdagavond tot 21.00 uur geopend om de klant een beeld te geven van het assortiment", aldus Erik. ,,Voor informatie en een advies op maat dient vooraf een afspraak te worden gemaakt. Alleen op zaterdag is er de hele dag een medewerker aanwezig."

,,We hebben een breed en diep assortiment in verschillende kwaliteiten en prijsklassen. De formule voor ons succes is dat wij voor elke beurs een passende vloer hebben", vertelt Melvin. ,,De klant heeft bij ons de keuze uit een ruim assortiment PVC vloeren met bekende merken als mFlor, Moduleo en Flexxfloors. Daarnaast verkopen we rond de 35 merken laminaat, waaronder Alloc, QuickStep, Meister en Kronotex."

,,De mensen kunnen bij ons ook terecht voor een low budget vloer. Alle prijzen zijn te vinden op onze website", vult Erik aan. ,,We hebben regelmatig scherpe aanbiedingen. Tot 7 maart hebben we een leuke actie: Wie voor die datum bij ons een parket- of PVC vloer bestelt krijgt vijf procent extra korting op het totale factuurbedrag. Deze aanbieding geldt ook als de vloer op een latere datum gelegd wordt. Onze service houdt niet op bij een correcte levering. We hebben het vervolgtraject, zoals het egaliseren en leggen van alle vloeren, in eigen hand en kunnen daardoor een stuk kwaliteit garanderen."

,,We zien al een aantal jaren een stijgende vraag naar PVC vloeren", vertellen de heren. ,,Deze vloeren kunnen worden gecombineerd met vloerverwarming én -koeling. Daarnaast zijn ze onderhoudsvrij en waterbestendig. PVC vloeren kunnen worden verlijmd, maar zijn ook in een clickversie of in een losliggende uitvoering verkrijgbaar. Nieuw in ons assortiment zijn de stenen wand- en vloertegels. Deze staan niet op de website, maar kunnen alleen in de showroom worden bekeken en aangeschaft."

Voor alle andere artikelen geldt dat zij zowel in de winkel als per e-mail en via de website kunnen worden besteld. ,,We hebben momenteel twee webshops", laat Erik tot besluit weten. ,,Op laminaatxxl.nl is het hele assortiment, zoals we hebben besproken, verkrijgbaar. Onze tweede webwinkel laminaatwarenhuis.nl biedt de klant een nóg grotere keuze in laminaat. Binnenkort gaat pvcvloerenwarenhuis.nl online." LaminaatXXL is van 09.00 tot 19.00 uur telefonisch bereikbaar via 0183-513861.

Foto-onderschrift: Erik (l.) en Melvin openen binnenkort hun derde webshop.

advertentie
advertentie