Frank van den Heuvel & Pieter Koenen winnaars serie 4 van Bridgeclub Gorkum

5 april 2014 om 00:00 Sport

Groep A

Dankzij een fenomenale start hebben Frank van den Heuvel & Pieter Koenen de tegenstanders geen kans meer gegeven om dichtbij te komen zodat zij de winnaars van deze serie zijn geworden. Aart de Leeuw & Bert Korterik wisten dankzij een fantastische laatste zitting nog op de tweede plaats te eindigen, waardoor Leo de Leeuw & Ron de Wildt, die de vorige zitting wonnen, genoegen moesten nemen met een derde plaats.

Voor Els Ruifrok & Willemien Bosson en Alex de Gast & Karel Pronk was halverwege de serie al duidelijk dat handhaving wel eens problematisch kon worden. Helaas zijn beide paren er niet in geslaagd om die trend te doorbreken. Riet Stok & Truus Janssen hadden nog een klein kansje maar een zeer slecht resultaat in de laatste zitting betekende ook voor hen degradatie naar groep B

Groep B

In de laatste zitting zijn Cees de Boon & Henri Bholai Mary de Gunst & Rien Boonman voorbij gestreefd waardoor zij de winnaars in groep B zijn geworden. Ook Ans de Boon & Martin Ruifrok gingen Mary & Rien nog voorbij. Deze drie paren zullen de volgende serie de strijd in groep A aangaan.

Ondanks een goede slotzitting zijn Lies de Zeeuw & Truus van der Woude er niet in geslaagd om hun plaats in deze groep te behouden. Die kansen waren groter voor Corinne de Jongh & Gerard de Leeuw van Weenen maar door een zeer slechte laatste zitting belandden ook zij op een degradatieplaats. Dankzij een geweldige slotzitting wisten Geri Achterberg & Rita Robbe het vege lijf te redden ten koste van Ans Lokman & Sandra de Jager; het verschil tussen beide paren: 00,01%!

Groep C

In groep C bleken Dicky van Wilgen & Hans Bakker veruit het sterkste paar met constant hoge resultaten in alle zittingen. Frans Grotenbreg & Gerda Vermeulen leverden eveneens een prima prestatie en eindigden als tweede. Brucht Genee & Lex de Gunst & Jaap Jan Beukenkamp wisten in de slotzitting nog te klimmen naar de derde plaats waardoor zij met de eerder genoemde paren promoveren naar groep B.

Voor de totale uitslag kunt u terecht op de website: www.nbbclubsites.nl/club/16003/.

advertentie
advertentie