Leefstijlcoach bij Rivas

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - Vanaf vrijdag 4 april kunnen inwoners van Gorinchem, Leerdam en omgeving met hun vragen over een gezonde leefstijl wekelijks terecht in de Rivas Leef & gezondheidswinkel. Een leefstijlcoach van Rivas Zorggroep beantwoordt vragen en geeft advies. Daarnaast is er iedere week een gezondheidsactiviteit, proeverij of demonstratie.

De leefstijlcoach adviseert over en begeleidt bij een gezonde leefstijl. Daarbij is er aandacht voor voeding en beweging, maar ook voor bijvoorbeeld bloeddruk en suikerwaarde. Daarom kunnen bezoekers op vrijdag 4 april in Gorinchem gratis hun bloeddruk laten meten. De leefstijlcoach adviseert daarbij over (zoutarme) voeding die bijdraagt aan een goede bloeddruk.

Extra aandacht voor een voedingsadvies bij een hoog cholesterol is er in de Rivas Leef&-gezondheidswinkel in Gorinchem. Inwoners met een te hoog cholesterol kunnen samen met de leefstijlcoach kijken naar een verantwoord voedingsplan.

Geïnteresseerden kunnen vanaf vrijdag 4 april wekelijks vrijblijvend terecht in een Rivas Leef & gezondheidswinkel. Van 09.30 tot 12.30 uur in Gorinchem (Beatrixziekenhuis), Banneweg 57. Van 09.00 tot 12.00 uur in Leerdam (Gezondheidsplein Lingesteyn), Lingesteynplantsoen 3.

Een overzicht van de actuele activiteiten is terug te vinden in de agenda op www.rivas.nl.

advertentie
advertentie