Jostiband komt weer naar Gorinchem

11 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - Voor het eerst sinds begin 2012 zal het Jostiband Orkest weer eens de Alblasserwaard aan doen voor een spetterend optreden. Op 24 mei vormt de Evenementenhal in Gorinchem het decor voor anderhalf uur 'swingen' met de grootste muziekformatie van verstandelijk gehandicapten ter wereld. Dit ter opluistering van het 25-jarig bestaan van Rotary Alblasserwaard.

De toegangskaarten zijn voor 17,50 euro te koop bij Baars Verzekeringen in Sliedrecht, Optima Hypotheken & Verzekeringen in Groot-Ammers, EP Gorinchem en Leida Boer Oude Lampen & Brocante in Giessenburg. Ze kunnen ook online worden gekocht via www.jostibandgorinchem.nl.

Organisator namens de Rotary Alblasserwaard, Nils Bakker: ,,Het wordt een fantastisch optreden. Het Jostiband Orkest heeft hier veel fans. En aangezien wij ons als Rotary nauw met de Alblasserwaard verbonden voelen, hebben we dit georganiseerd. Ik hoop op een uitverkocht huis."

Het concert begint om 20.00 uur en de zaal is geopend vanaf 19.00 uur. De opbrengst van het optreden gaat naar verschillende goede doelen in de Alblasserwaard die zich inzetten voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

In het Jostiband Orkest musiceren ruim 180 verstandelijk gehandicapten. Het uitgangspunt is gericht op een zinvolle (vrije)tijdsbesteding. De muzikanten krijgen onderwijs in luisteren en musiceren. Ze leren samen muziek te maken. Mooie muziek met passie en liefde gebracht. Daarom weet het Jostiband Orkest ook steevast zoveel enthousiasme en emoties los te maken. Het Jostiband Orkest treedt maximaal eens per maand op

advertentie
advertentie