Leerlingen Schans halen € 10.750,00 op voor KWF

18 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SLEEUWIJK - CS De Hoven, locatie Schans uit Sleeuwijk neemt in juni met een team deel aan Alpe d'Huzes. Het personeel van de school heeft de afgelopen tijd meerdere keren te maken gehad met de ziekte kanker. Met name het laatste jaar zijn leerlingen en collega's van de Schans zowel in de privesfeer als in de werksfeer in aanraking gekomen met deze ziekte met als dieptepunt het overlijden van een zeer geliefd collega, Marleen van de Water, in juni 2013.

 Bij een aantal personeelsleden van Schans is de behoefte ontstaan iets te doen om de strijd tegen deze ziekte te ondersteunen. Daarnaast willen ze graag al hun familie, collega's en vrienden die door deze ziekte zijn getroffen met deze actie gedenken.

Twee mensen van het docententeam gaan op 5 juni 2014 de berg op de fiets beklimmen. Mevrouw Van Iperen en de heer Kuijpers hebben zich ingeschreven voor dit evenement. Het team wordt aangevuld met de dochter van de heer Kuijpers en leerling Melanie Viveen.

Op Goede Vrijdag vond een sponsorfietstocht plaats en fietsten de leerlingen de 'Zes Alpentocht' door het Land van Heusden en Altena. In de weken voorafgaand aan deze tocht hebben leerlingen een groot bedrag opgehaald. Maar liefst € 10.750,00 kan worden overgemaakt naar het KWF.

advertentie
advertentie