Briljanten huwelijksjubileum echtpaar Venderbos- van den Berg

24 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - Burgemeester Anton Barske bezocht woensdag het echtpaar Venderbos- van den Berg om hen te feliciteren met hun 65-jarig huwelijksjubileum.

De heer Venderbos (Ries) heeft mevrouw Venderbos- van den Berg (Tiny) net na de oorlog ontmoet op de kermis in Gorinchem. Zij waren allebei bij de cake-walk. Zij zijn beiden geboren en getogen Gorcumers. De heer Venderbos was vroeger koperslager en heeft daarna nog verschillende andere banen gehad tot aan zijn pensioen. Mevrouw Venderbos is altijd thuis gebleven om voor het huishouden en de kinderen te zorgen. Daarnaast hielp zij ook wel eens andere mensen in de huishouding.

Mevrouw Venderbos is graag creatief bezig. De laatste jaren met het zelf maken van kaarten, in het verleden maakte zij graag kleding voor het eigen gezin en de familie. De heer Venderbos hield veel van wandelen en muziek. Hij speelde zelf trompet. De laatste jaren was modelbouw zijn hobby.

Zij hebben altijd goed voor het gezin gezorgd en veel met het gezin gedaan.

Het echtpaar vierde het jubileum met een hapje en een drankje met de naaste familie. Het echtpaar heeft 3 zoons, 1 dochter 5 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen.

advertentie
advertentie