Afbeelding
Janus Visser/BDU

Gevarieerde Koningsdag op het Natuurcentrum

24 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - Op zaterdag 26 april, Koningsdag, is er in het stadspark en het Natuurcentrum van alles te doen. Zo is er een grote vrijmarkt in het park zelf, voor en door buurtbewoners van de Gildenwijk. Een ieder kan zich v.a. 7.45 uur aanmelden bij Arie of Erna, zij zijn aanwezig in het stadspark.

Ook het Natuurcentrum (de kinderboerderij) is deze dag geopend, voor een kopje koffie met oranjetompouche, een pannenkoek of lammetjes knuffelen. Maar ook organiseert het buurtcomité Samen Eén deze dag op het terrein van het Natuurcentrum van alles voor de kinderen: knutselen, schminken, spelletjes.

Ook Poort 6 en Gorinchem Beweegt verlenen hun medewerking aan deze gezellige dag.

Iedereen is welkom tussen 11-15 uur! Overal gratis toegang, behalve voor de toiletten van het Natuurcentrum: ook dit keer is de opbrengst van een bezoek aan het toilet bestemd voor de actie Helden van Hanneke, editie 2014. Koe Hanneke is met pensioen, met de actie Helden van Hanneke zamelt het Natuurcentrum geld in voor haar pensioen op het centrum: € 2000

per jaar is daarvoor nodig. Editie 2013 is na een aantal maanden met succes afgerond. Editie 2014 gaat zaterdag 26 april van start.

advertentie
advertentie