Mastreechter Staar in Grote Kerk Gorinchem

27 mei 2014 om 00:00 Activiteiten

Zaterdag 14 juni het geeft het overbekende mannenkoor Mastreechter Staar met solisten in Gorinchem een groots concert in de Grote Kerk. Dit concert wordt georganiseerd in het kader van het 125 jarig bestaan van de Koninklijke Harmonie De Bazuin.

De Koninklijke zal een aantal stukken samen met het Mastreechter Staar ten gehore brengen. Zoals het Soldatenkoor uit Faust, Fliegermarsch en het Slavenkoor uit Nabucco. De Mastreechter Staar zal verder een avondvullend programma presenteren. "Weer een uniek evenement voor de toch al actieve stad Gorinchem en zoals de gemeente het graag ziet: een prima verenigings-initiatief.

De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar werd opgericht in 1883 en verwierf in de loop van haar bestaan grote bekendheid in binnen- en buitenland. Behalve door haar vele concerten en concertreizen werd haar naam verbreid door tal van optredens voor radio en televisie en een groot aantal grammofoonplaten en CD's. CD's en DVD's zijn ook verkrijgbaar tijdens het concert

Kaartverkoop via www.denieuwedoelen.nl en Primera Groot aan de Hoogstraat in Gorinchem. Kaarten zijn € 17,50 inclusief consumptie. Ook aan de kassa van de kerk zijn kaartne verkrijgbaar. Aanvang van het concert is 20.00. De kerk is open om 19.30 uur en er zijn vrije zitplaatsen.

advertentie
advertentie