Nieuw initiatief om gemakkelijk oefenwedstrijden te regelen

16 juli 2014 om 00:00 Sport

GORINCHEM - De nieuwe website oefenduels.nl wil voetballers, leiders, coaches en wedstrijdcoördinatoren in regio Gorinchem/Leerdam de mogelijkheid bieden gemakkelijk, gratis en snel een oefenduel te regelen.

,,Wij kwamen deze winter op het idee na een aantal mislukte pogingen om een oefenwedstrijd te regelen." Aldus Ron Bassa, een van de initiatiefnemers van de website. ,,Je komt snel bij dezelfde clubs en tegenstanders uit als je een vriendschappelijke wedstrijd wilt organiseren. We gingen op zoek naar een online platform om tegenstanders te zoeken en kwamen erachter dat er nog geen gemakkelijke oplossing beschikbaar was. We zijn met een aantal mensen aan de slag gegaan om voor de regio Gorinchem/Leerdam een site te maken waarop snel en gemakkelijk contact kan worden gelegd."

Uitbreiden

Teams van buiten de regio kunnen zich overigens ook aanmelden, zodat het aanbod steeds groter zal worden. Daarnaast zal in de toekomst een app worden gemaakt, waardoor het via een tablet of smartphone nog gemakkelijker is om oefenwedstrijden aan te bieden. Oefenduels.nl is inmiddels in gebruik genomen en verschillende verenigingen hebben beschikbare oefenwedstrijden geplaatst.

advertentie
advertentie