Open Tennistoernooi van GTC Overwaard

7 augustus 2014 om 00:00 Sport

GORINCHEM - Tussen 23 en 31 augustus vindt weer De HypotheekWeter Open plaats. Hét toernooi voor de categorieën 8 tot en met 3 in enkel, dubbel en mix bij GTC Overwaard in Gorinchem. Er kan voor meerdere onderdelen ingeschreven worden. Dit jaar zijn er vier nieuwe Smashcourt banen waardoor het speelcomfort enorm verbeterd is.

Het toernooi heeft een competitief tintje en er valt zeker wat te winnen. Winnaars kunnen hun overwinning vieren tijdens een gezellig diner bij Eetcafé De Knijp. Naast het competitieve element, wordt er dit jaar ook weer een gevarieerd programma in een Italiaans thema geboden. In het weekend wordt gezorgd voor maaltijden, hapjes en entertainment (voor het hele gezin). Zo is er bijvoorbeeld op zondag 24 oktober een Barista en op zaterdag 30 augustus een springkussen en gelato voor de jongsten. Gedurende de week kunnen er ook loten gekocht worden, waar onder andere een weekendje naar Zeeland, kaarten voor het circuit van Zandvoort, dinerbonnen, woonaccessoires en nog veel meer moois verloot worden.

Aanmelden: www.toernooi.nl

Foto: De toernooicommissie (vlnr) Maureen Stiphout, Egbert van der Giessen, Renate Giesbers, Desiree Verhagen, Job Sluimer (niet op de foto) en Lonneke Roza (niet op de foto)

advertentie
advertentie