Inschrijven zwem4daagse Werkendam

13 augustus 2014 om 00:00 Sport

WERKENDAM - De zwem4daagse in zwembad Werkina heet 'De Albert Heijn Van Vuuren zwem4daagse' en wordt gehouden van dinsdag 2 september tot en met vrijdag 5 september.

Het sportieve gedeelte bestaat uit het zwemmen van de verplichte zwembaantjes. Aansluitend vinden er elke avond extra activiteiten plaats, voor jong en oud. Verder hebben ze traditiegetrouw ook weer de strijd om de hoogste bom tijdens het WeKa Bommetje, dit jaar georganiseerd op dinsdag, woensdag en donderdag.

Net als vorig jaar staan ook dit jaar, op woensdag, de basisschoolkinderen weer in het zonnetje. Allereerst wordt vanaf 09.00 uur een schoolzwemwedstrijd gehouden. De leerlingen van de groepen 7 en 8 van basisscholen 't Kompas en Het Baken zullen de strijd in het water met elkaar aangaan. Aansluitend mogen de kinderen 's middags hun kunsten vertonen met stoepkrijt, door het zwembadterrein te veranderen in een kleurig en fleurig geheel.

Ook is er op woensdag de buikschuifbaan te vinden. Op de andere avonden vinden er ook nog leuke waterspellen plaats, zoals de rubberbootrace en de bandenrace.

Evenals voorgaande jaren wordt op de slotavond de mogelijkheid geboden aan alle kinderen om zich leuk te laten schminken. Tevens vindt de uitreiking plaats van de diverse prijzen- en herinneringsmedaille en dit is dus allemaal op vrijdag 5 september.

De komische duik- en springgroep 'Watergruwel' komt de gruwelijkste sprongen uitvoeren vanaf de duikplanken.

Inschrijven voor de zwem4daagse kan bij de kassa van zwembad Werkina. De inschrijfkosten bedragen € 4,50. Tevens kan worden ingeschreven voor de waterspellen en het WeKa Bommetje. Meedoen aan deze spelletjes is gratis.

Inschrijven kan vanaf dit jaar ook bij de hoofdsponsor: Albert Heijn van Vuuren, Sigmondstraat 52 te Werkendam. Ook is het dit jaar mogelijk voor de ouderen om de baantjes te zwemmen in de ochtend uren. Dit kan tussen 07.00 en 12.00 uur onder toezicht van het badpersoneel.

advertentie
advertentie