Theaterhoppen in Woudrichem

24 augustus 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

WOUDRICHEM - Het snel veranderende culturele landschap vraagt om een frisse en nieuwe kijk op het toegankelijk houden en maken van theater. Voor iedereen. Zo ontstond bij Mirjam van den Bogaard het idee voor een nieuw theaterinitiatief. In samenwerking met Theatergroep YrroS! is het concept doorontwikkeld en nu klaar voor lancering.

Op 26 oktober en 9 november ziet de eerste editie van Theaterhoppen het licht, in de vesting van Woudrichem. In een dagdeel (13.30 uur tot 18.00 uur) kan het publiek aansluitend genieten van 4 verschillende theatervormen. Een dynamische mix en gewaagde combi van ambitieuze amateurs en veelzijdige professionals. Samenwerking met de lokale horeca maakt het bezoekers mogelijk dit dagje uit te completeren met een Theaterhoplunch en/of -diner. Met 'Theaterhoppen in de vesting' beogen de initiatiefnemers om kwalitatief theater toegankelijker te maken voor een groter publiek. Als eerste kennismaking met theater of verdieping met nog onontdekte genres van de podiumkunst. De passe partout prijs voor 4 voorstellingen, inclusief ontvangst met koffie en thee en een hapje in de pauze, is € 25,- per persoon.

Theaterhopprogramma's:

26 oktober

- Christine Juffermans met haar monoloog "Leven met een onmogelijke liefde" & Loes van Leeuwen zingt "Ich suche deine Sterne" (spelers van BIS - www.theatergroepbisonder.nl)

- Elke Vierveijzer met 'De staat van ont-binding' (kleinkunst - www.elkevierveijzer.nl)

- Theatergroep YrroS! met 'Uitverkoren' (absurdistische komedie - www.yrrostheater.com)

- Mirjam van den Bogaard & Izak Boom met 'En ze leefde nog lang en gelukkig…' (kleinkunst -

www.mirjamvandenbogaard.nl)

9 november

- Roy Grünewald met 'Beest in Bed' (vertelvoorstelling - www.roygrunewald.com)

- Joris Lutz en Martin Bakker met 'Laten we het nou es (niet) over vrouwen hebben' (Kleinkunst - www.bakkerlutz.nl)

- TG YrroS! met 'Uitverkoren' (absurdistische komedie - www.yrrostheater.com)

- Mirjam van den Bogaard & Izak Boom met 'En ze leefde nog lang en gelukkig…' (kleinkunst- www.mirjamvandenbogaard.nl)

Kaarten zijn te reserveren via theaterhoppen@gmail.com. Na het opgeven van naam, mobiel telefoonnummer en aantal gewenste kaarten ontvangt men bericht over het betalingstraject en overige info. Wees er tijdig bij, want per datum zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar en vol=vol. Indien u deze theatermiddag wil completeren met een Theaterhoplunch en/of -diner in de Woudrichemse vesting, kunt u daarvoor rechtstreeks informeren en reserveren bij Kruiden & Jasmijn en Baldadig in Woudrichem. Via welkom@kruidenenjasmijn.com / 0183 31 02 42 en info@bal-dadig.nl / 0183 851 955

advertentie
advertentie