GKV / Enomics wint hoofdprijs wedstrijd BOB campagne voor sportkantines

10 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - Wethouder Sport / Verkeer en vervoer Hans Freije heeft afgelopen zaterdag een cadeaucheque uitgereikt aan de Gorcumse korfbalclub GKV / Enomics.

GKV kwam als winnaar uit de bus van een quiz in het kader van een grootschalige BOB campagne voor sportkantines. De club won daarmee de hoofdprijs: een spetterend optreden van een 3FM DJ op een feest bij GKV inclusief een cocktailbar met alcoholvrije cocktails voor de BOB. Dit feest vindt binnenkort plaats.

De prijs werd in ontvangst genomen door de beide voorzitters van de club: Yvonne Casteleyn en Wim den Besten en de voorzitter van de barcommissie Yannick Rietveld. Met de uitreiking van de prijs komt een einde aan een BOB campagne die in het voorjaar is gestart voor sportkantines in het zuidelijk deel van de provincie Zuid-Holland. De campagne is een gezamenlijke actie van onder andere gemeenten, politie en uiteraard de sportclubs. De campagne wordt gecoördineerd door het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV Zuid-Holland).

Tijdens de campagneperiode heeft het campagneteam van BOB verschillende clubs bezocht en is er een quiz gehouden onder 40 clubs waarvan GKV de winnaar bleek.

Fotograaf: René Zoetemelk/ROV Zuid Holland

advertentie
advertentie