Stichting DierenLot reikt cheques uit aan dierenhulporganisaties in regio

12 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

ARKEL - Op het kantoor van Stichting DierenLot in Arkel zijn donderdagmiddag drie cheques van € 1.000,- uitgereikt aan Dierenasiel Gorinchem, Dierenambulance Vianen, Gorinchem en Omstreken en Dierenambulance Altena.

Bij de opening van de geefwinkel vorig jaar september heeft DierenLot aangekondigd dat alle opbrengsten van de winkel naar de drie dierenhulporganisaties in de omgeving van Gorinchem zouden gaan. Tijdens de bijeenkomst waar ook de vrijwilligers uit de winkel voor waren uitgenodigd werden de drie organisaties verrast met het bedrag van € 1.000,-.

Stichting DierenLot is een goede doelen organisatie die opkomt voor dieren in nood in Nederland. Stichting DierenLot helpt met name kleine lokale en regionale dierenhulporganisaties. In de regio ondersteunt DierenLot het Dierenasiel in Gorinchem, de dierenambulance Vianen, Gorinchem e.o. en Dierenambulance Altena. Stichting DierenLot zamelt ook kleding in waarvan de netto opbrengst geheel ten goede komt aan de dierenhulporganisaties. Voor locaties : www.dier.nu.

advertentie
advertentie