Play In for Teens

21 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op zaterdag 18 oktober 2014 organiseert Koninklijke Harmonie De Bazuin een Play In for Teens.

Wat houdt dit in?

De Play In for Teens is bedoeld voor jonge blazers en slagwerkers van 10 tot 18 jaar, die al enkele jaren les hebben. Ter voorbereiding op deze dag studeren de deelnemers allemaal (alleen of met hulp van een muziekdocent) een paar stukken in waaronder Happy, Cup Song en Rolling in the deep.

Deze stukken worden op zaterdag 18 oktober 2014 's-middags gezamenlijk gerepeteerd en 's-avonds uitgevoerd voor een groot publiek in De Harmonie aan de Dalemwal.

De tieners starten om 14.00 uur met de groepsrepetitie. Naast de gezamenlijke repetitie worden er ook nog andere activiteiten voor de deelnemers georganiseerd. Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht.

De uitvoering van de ingestudeerde werken vindt om 19.30 uur plaats. Publiek is hierbij natuurlijk van harte welkom. De entree is gratis.

Tijdens de Play In for Teens worden jonge muzikanten met elkaar in contact gebracht en maken zij samen muziek in een bijzonder orkest-voor-één-dag. Ook kunnen zij zo kennis maken met het jeugdorkest van De Bazuin.

Voor meer informatie of aanmeldingen kunt u contact opnemen via jeugdzaken@debazuin-gorinchem.nl.

advertentie
advertentie