Voorstellingen theater 't Pand

25 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - Het theatertrio Brokstukken staat vrijdag 3 oktober in theater 't pand met de voorstelling Heavy Balls. Brokstukken maakt fysiek, theatraal mooi vormgegeven cabaret. Van slapstick tot zang, van typetjes tot ongecontroleerde chaos. De voorstelling begint om 20.30 uur en de entree bedraagt 9.50 euro.

Zaterdag 4 oktober staat sander van Opzeeland op de planken van het vestzaktheater met zijn voorstelling Kunst met een grote K. Sander van Opzeeland (1969) is sinds 1998 lid van Comedytrain. Sander was schrijver bij Dit Was Het Nieuws, Kopspijkers, Koefnoen en de Nederlandse versie van The Daily Show. Ook deze voorstelling begint om 20.30 uur en de entree bedraagt 9.50 euro.

Filmhuis

In het Filmhuis van theater 't Pand draait dinsdag 7 oktober de film The unbearable lightness of being. De film begint om 20.15 uur. De entree bedraagt 7 euro, inclusief koffie of thee. Het verhaal: Praagse lente. 1968... maar laat anderen zich maar druk maken over kleinigheden zoals vrijheid en het najagen van geluk. De chirurg en vrouwengek Tomas concentreert zich liever op het geluk dat 'de jacht' hem oplevert. Hij is vastbesloten op een ondraaglijk lichte manier te leven. Politiek boeit hem niet, instant genot regeert zijn leven. Tot hij tegen zijn principes in verliefd wordt op Tereza, een plattelandsmeisje met een voorliefde voor boeken. Er ontstaat een passionele driehoeksverhouding tussen de twee en de chique Sabina, waarmee Tomas een puur seksuele relatie onderhoudt. En dan rollen de Russische tanks Praag binnen....

advertentie
advertentie