Veel variatie nieuw seizoen Doelendiensten

29 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - Ook in het seizoen 2014/2015 staan er weer een tiental Doelendiensten op het programma. Doelendiensten zijn een alternatief voor kerkdiensten voor jong en oud in de theaterzaal van De Nieuwe Doelen in Gorinchem. Op een laagdrempelige wijze wordt de boodschap gebracht dat God ook jou en u onvoorwaardelijk liefheeft en dat zijn zoon Jezus op aarde is gekomen om dat zichtbaar te maken.

Het belooft weer een mooi seizoen te worden. Zomaar een paar namen die het komende seizoen geprogrammeerd zijn: Wim Grandia, Anne Westerduin, Arie de Rover, Nobuts, Het Vreemdelingencollectief, Het Ichtuskoor uit Vuren, 4Tune, enzovoorts. Een commissielid van de Doelendienst legt uit: "Onze benaderingswijze is anders dan in kerkdiensten gebruikelijk is. We benaderen thema's niet vanuit de bijbel. We bespreken thema's die je in je dagelijks leven tegen komt en laten daar het licht van de Bijbel met de liefde van God over schijnen. Daarbij is er altijd een zanger, een koor of een band die gedurende de dienst een miniconcert geeft. We hebben geen eigen spreker of band en dat maakt het concept uniek". Kijk eens verder op www.doelendienst.nl

De volgende Doelendienst is op 12 oktober met medewerking van Wim Grandia en het Ichtuskoor uit Vuren. Aanvang 10 uur in De Nieuwe Doelen aan de Haarstraat 64 in Gorinchem. Gratis parkeren in parkeergarage Kweeklust.

advertentie
advertentie