Mondzorg Lingewijk houdt Open Dag

3 oktober 2014 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - In een fraai pand aan de Arkelse Onderweg 61 is sinds een half jaar Mondzorg Lingewijk gevestigd. ,,Veel mensen kennen onze praktijk nog onder de oude naam 'Tandartspraktijk De Vaan', aldus allround assistente Isaura. ,,We zijn verhuisd en onze naam is veranderd, maar verder is alles bij het oude gebleven. Tijdens onze Open Dag op zaterdag 11 oktober is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen."

Door Ria Scholten

Tandarts Huub de Vaan en collega's zijn blij met de splinternieuwe praktijkruimte. ,,Een enorme verbetering ten opzichte van onze huisvesting aan de Van Hoornestraat", constateert Huub. ,,We merken wel dat veel patiënten aan onze nieuwe naam moeten wennen. Om die reden wil ik benadrukken dat we niet zijn overgenomen door een keten. De behandelingen worden nog steeds door mij uitgevoerd. Wel kan ik melden dat ons team in juni uitgebreid met een mondhygiëniste."

Het pand oogt door het gebruik van lichte kleuren ruim en rustig. Vooralsnog zijn er drie behandelkamers in gebruik, die zijn voorzien van de nieuwste apparatuur. ,,Naast de gebruikelijke behandelingen houden we ons bezig met het verwijderen van verstandskiezen en het plaatsen van tandheelkundige implantaten", legt de tandarts uit. ,,De bijbehorende prothese, ook wel klikgebit genoemd, wordt eveneens door ons verzorgd. We werken nauw samen met Van Toorn Tandtechniek in Kerk-Avezaath, waar met de nieuwste technieken gehele of gedeeltelijke gebitsprotheses worden gemaakt. Hierbij kun je denken aan kunstgebitten, kronen, bruggen en de reeds genoemde protheses in combinaties met implantaten."

,,Onze praktijk telt momenteel ruim drieduizend patiënten", vertelt Isaura. ,,Er is nog ruimte voor nieuwe patiënten. Wie zich laat inschrijven ontvangt een welkomstattentie. Bij de eerste controle wordt de staat van het gebit in kaart gebracht. Aan de hand van de uitkomsten wordt, indien noodzakelijk, een behandelplan opgesteld. We realiseren ons dat niet iedereen even graag naar de tandarts gaat. Daarom nemen we alle tijd om de patiënten op hun gemak te stellen.

Op zaterdag 11 oktober is de praktijk geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Er is de hele dag een deskundige aanwezig die op het gebied van implantologie alle gewenste informatie kan verstrekken. Mondhygiëniste Arzo legt uit wat patiënten tijdens een behandeling kunnen verwachten. De Open Dag staat verder in het teken van een aantal leuke acties. Tegen inlevering van de bon in de advertentie in deze krant ontvangen de bezoekers een gratis elektrische tandenborstel. Patiënten die op de Open Dag een nieuwe patiënt aanbrengen ontvangen een jaar lang gratis basistandzorg voor een maximumbedrag van 300 euro. Voor de kinderen is er een kleurwedstrijd met leuke prijsjes.

Zie ook www.mondzorglingewijk.nl. De praktijk is telefonisch bereikbaar via 0183-623130.

Foto-onderschrift: v.l.n.r. Laura, Huub en Isaura, in de stoel zit Manon.

advertentie
advertentie