Eye Wish Opticiens heeft oog voor de klant

6 oktober 2014 om 00:00 Ondernemend

WERKENDAM - In een fraai pand aan de Hoogstraat 70 is sinds zaterdag 20 september Eye Wish Opticiens gevestigd. Eigenaar Erik Blom heeft de zaak overgenomen van Brilservice. De dagelijkse leiding is in handen van Daan de Jong. In de zaak ziet de klant twee vertrouwde gezichten terug. Sharon en Janneke werkten voor de overname bij Brilservice.

Door Ria Scholten

Daan werkt al zevenendertig jaar bij de Eye Wish (voorheen Groeneveld) organisatie. Hij is blij met de nieuwe uitdaging in zijn lange carrière. Het pand heeft in de weken voorafgaand aan de opening een complete metamorfose ondergaan en een strakke en moderne uitstraling gekregen. De collectie is eigentijds, de service professioneel. ,,Een bril is een onderdeel van iemands persoonlijkheid. Om die reden is de keuze van het juiste montuur erg belangrijk. De klant vindt bij ons bekende merken als Michael Kors, Fendi en Carrera", vertelt Daan. ,,In de herfst/wintercollectie nemen de donkere monturen een belangrijke plaats in, maar er is ook ruimte voor kleur. De Burberry monturen zijn een 'must have' voor de fans van dit bekende modemerk."

Ook Erik zal regelmatig in de zaak werkzaam zijn. Beide heren zijn volledig gediplomeerd. ,,Samen met de klant gaan we op zoek naar de beste zichtoplossing. We maken hierbij gebruik van geavanceerde apparatuur. Aan de hand van de uitkomst van de meting wordt een zichtadvies gegeven dat aansluit bij de uitstraling en levensstijl van de klant", vertellen ze. ,,Optioneel kunnen we glazen leveren die exact aansluiten bij het model van het montuur."

,,Uiteraard kunnen mensen ook bij ons terecht voor contactlenzen. Onze contactlensspecialist heeft eveneens de beschikking over professionele apparatuur. De nieuwste generatie multifocale contactlenzen is exclusief bij ons verkrijgbaar. Zorgvergoedingen worden rechtstreeks bij de betreffende zorgverzekeraar gedeclareerd. De klant heeft daar geen omkijken meer naar. Graag willen we aandacht vestigen op onze mooie collectie zonnebrillen van bekende merken als Ray-Ban, Michael Kors en Carrera. Ideaal in het najaar tegen de laagstaande zon en daarom raden we iedereen aan om eens een kijkje te komen nemen."

,,We zijn nog een beetje confuus van alle positieve reacties die we na de opening van de zaak hebben gekregen", laten de heren weten. ,,Veel mensen geven aan blij te zijn met een opticien van ons kaliber in hun dorp. Wij vinden het fijn dat we met onze zaak een positieve impuls kunnen geven aan deze gezellige winkelstraat." Eye Wish Opticiens heeft momenteel een aantrekkelijke actie. Wie een bril aanschaft met multifocale glazen ontvangt een korting van maar liefst 100 euro per glas. De actie loopt tot en met 23 november. Zie ook de website www.eyewish.nl. De zaak is telefonisch bereikbaar via 0183-502726.

Foto-onderschrift: Het Eye Wish team bestaat uit v.l.n.r. Janneke Smits, Erik Blom, Sharon Dekker en Daan de Jong.

advertentie
advertentie