Toneelgroep YrroS! speelt voor Voedselbank Altena

12 oktober 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

SLEEUWIJK - TG YrroS! vindt dat cultuur toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarom speelde de theatergroep op 10 oktober belangeloos voor de mensen die afhankelijk zijn van Voedselbank Altena en hun vrijwilligers.

Eerder dit jaar benaderde YrroS! diverse partijen met het idee om deze volledig verzorgde avond mogelijk te maken. Met de enthousiaste reacties en medewerking was de organisatie snel voor elkaar. Kunstbalie Tilburg stelde haar theater en technicus beschikbaar, Zwaluw reizen uit Giessen verzorgde het busvervoer, Bakkerij Verba de lekkernijen voor bij de koffie, Bistro De Heerlijckheid de hapjes voor bij de borrel die mede mogelijk werd gemaakt met de bijdrage van Rabobank Altena. Voorafgaand aan de voorstelling gaf regisseuse Ine Masseling een inleidende toelichting. Tijdens de nazit werden reactie en ervaringen met elkaar gedeeld.

TG YrroS! speelt haar laatste voorstellingen op 19 oktober in het Gorcums Museum en op 26 oktober als onderdeel van Theaterhoppen in de Woudrichemse vesting. In het Gorcums Museum verkrijgt men bij aankoop van een kaartje tevens toegang tot het museum. Bij Theaterhoppen zijn de passe-partouts van 9 november is reeds uitverkocht. Voor 26 oktober zijn nog beperkt plaatsen beschikbaar.

Meer info: www.yrrostheater.com

advertentie
advertentie