Sterk laatste kwartier Vuren

14 oktober 2014 om 00:00 Sport

VUREN - Middenmoter Vuren boekte zaterdag in en tegen Well een prima gelijkspel. Well, dat mee strijdt in de bovenste regionen van de vierde klasse D, dacht de buit na 45 minuten al binnen te hebben, maar verkeek zich in de veerkracht van de bezoekers die een 3-1 achterstand in het laatste kwartier ombogen naar 3-3. Vuren coach Sander van Steenis haalde het einde van de wedstrijd niet. Hij werd wegens commentaar op de arbitrage achter de hekken gedirigeerd. In de stromende regen kwam Vuren al snel op voorsprong. Het was Ian van Wijk die in de tweede minuut zijn vrije trap achter de niet goed uitziende Wellse sluitpost Ivo de Winter deponeerde (0-1). De geschrokken thuisploeg ging direct op zoek naar de gelijkmaker. Christiaan Blom nam deze vanaf de stip voor zijn rekening (1-1), waarna Lennart Bom (2-1) en Danny Keijnemans Well met een ogenschijnlijk veilige 3-1 voorsprong aan de thee lieten gaan. Ook na de kantwissel waren de beste kansen voor de gastheren, maar hielden de manschappen van Van Steenis de schade verder beperkt. Met nog een kwartier op de klok kantelde de wedstrijd op Sportpark "De Hoef". Kevin Meerens bracht de bezoekers met zijn 3-2 op schootsafstand, waarna Lorenzo Kooiman in de slotfase de 3-3 binnenschoof.