Al vijf jaar nét even anders

14 oktober 2014 om 00:00 Ondernemend

Naast Marjan en Mark zijn er bij Raaak Personeel vijfentwintig professionals werkzaam. De Gorinchemse vestiging is te vinden aan de Kruisstraat 16. Regiomanager Justin van de Pas: ,,Onze consultants kunnen bogen op een ruime ervaring in de uitzendbranche en hebben er bewust voor gekozen om bij Raaak Personeel aan de slag te gaan. Met elkaar geven we vorm aan de formule die aan ons succes ten grondslag ligt: een mix van persoonlijke aandacht, daadkracht, transparantie en laagdrempeligheid. Daarnaast zijn we ervan doordrongen dat er een tweeledig belang gediend wordt. Zowel de opdrachtgever als de kandidaat is belangrijk. Alleen als je met die insteek het bemiddelingstraject ingaat kom je tot de perfecte match."

GORINCHEM - Vijf jaar geleden bundelden Marjan de Groot en Mark van Oosterhout hun krachten.  In een pand aan de West Kinderdijk in Alblasserdam startten zij met hun uitzendbureau Raaak Personeel. Niet alleen de naam trok de aandacht, maar ook de manier waarop het tweetal zich op de uitzendmarkt profileerde. Nét even anders en dat bleek te werken. Het dienstenpakket is in de loop van de tijd fors uitgebreid, evenals het aantal vestigingen.

Bij Raaak Personeel zijn alle diensten onder één dak geregeld. ,,We houden ons bezig met uitzenden en detachering, payrollservice en werving en selectie", vertelt Justin. "Door onze jarenlange branche-ervaring zijn we op vele gebieden actief. Bedrijven kunnen bij ons onder andere terecht voor kantoorpersoneel, productie- en logistieke medewerkers en industriële en technische krachten op alle niveaus. We kunnen ook een rol spelen bij de personele invulling van (technische) projecten en multilingual vacatures. We zijn gewend om snel te handelen. Als een bedrijf een aanvraag neerlegt geven wij binnen de afgesproken termijn aan of we de betreffende vacature kunnen vervullen."

,,Wat het werken bij Raaak Personeel zo bijzonder maakt? We krijgen de vrijheid om onze vestiging vanuit onze eigen motivatie te managen en worden niet onder druk gezet door targets die behaald moeten worden. Iedereen doet zijn uiterste best om te doen wat goed is voor het bedrijf. Je kunt stellen dat het plezier dat we in ons werk hebben de sleutel tot het succes is. Daarnaast investeren we in kennis. Onlangs hebben we onze eigen backoffice opgezet dat het mogelijk maakt om op elke vraag een passend antwoord te kunnen geven. Hierbij je denken aan informatie op het gebied van arbeidsvoorwaarden en salarissen, maar ook aan de borging van ons facturatieproces."

,,Bedrijven die van onze diensten gebruik willen maken nodigen we van harte uit om dit kenbaar te maken. Een afspraak maken voor een adviesgesprek kan zowel telefonisch (0183-630022) als via e-mail: gorinchem@raaakpersoneel.nl. Zie ook www.raaakpersoneel.nl.

advertentie
advertentie