Afbeelding
Sietse van Wijgerden

Zanglessen in Werkendam

3 september 2021 om 19:50 Muziek

WERKENDAM In de muziekpraktijk Werkendam worden zanglessen gegeven voor verscheidene doelgroepen, van kinderen tot volwassenen, van privé tot groepslessen. De groep met de Kindsingers oefent op woensdagavond van 18.30 tot 19.20 uur, leeftijd is van ongeveer 7 tot 12 jaar. Er wordt veel gedaan aan van blad leren zingen, stemontwikkeling en stukken zingen, die ze ook uitvoeren als onderdeel van concerten (www.Kind-singers.weebly.com). 

Tieners of volwassen kunnen privéles nemen, de lessen zijn gericht op klassieke muziek, leerlingen kunnen zelf desgewenst aangeven welke muziek ze graag zingen. Er wordt duidelijk gewerkt aan de techniek van het zingen naast een mooie voordracht. Tevens is het mogelijk deel te nemen aan solfègelessen (het leren van blad zingen) met een groep; of het meerstemmig zingen met 2, 3, of 4 mensen. Idee is om te starten met 8 lessen van 45 minuten voor groepsles. Mogelijk is om toe te werken naar een presentatie van het geleerde voor een kleine groep van luisteraars. De lessen worden gegeven door musicus Sietse van Wijgerden. 

Kijk op www.muziekpraktijk-werkendam.com voor info. De lessen worden gegeven in de goedklinkende ruimte waar verschillende vleugels, een clavecimbel en kistorgel staan. Neemt contact op via sietse.wijgerden@gmail.com of 0183-850810. 

advertentie
advertentie