Mark Osseweijer, Jeroen Post en Tamara Harbers
Mark Osseweijer, Jeroen Post en Tamara Harbers privé

Your-Training: een sportschool die op uw lijf geschreven is

15 september 2021 om 14:12 Zakelijk

GORINCHEM Op Edisonweg 5 in Gorinchem is sportschool Your-Training geopend, een sportschool die op uw lijf geschreven is. 

Aan het begin van een kalenderjaar en na de vakantie worden de meeste goede voornemens genomen, maar vaak ook weer snel ‘vergeten’. Mark Osseweijer, Jeroen Post en Tamara Harbers kunnen en willen u in hun nieuwe sportschool verwelkomen en helpen om nog beter in vorm te komen en te blijven.

Mark van sportschool Your-Training: ,,‘Alweer een nieuwe sportschool. Hebben we er nog niet genoeg ik Gorinchem?’ ,hoor ik u zeggen. Daarom is het goed om te weten dat ons concept erop gericht is dat de persoonlijke lessen voor iedereen te doen zijn en dat de oefeningen naar ieders niveau aangepast kunnen worden. Gezondheid en vitaliteit zijn een breed begrip en daarbij zijn naast conditie en beweging ook voeding en welbevinden belangrijk. Vitaliteitscoach Tamara kan u desgewenst begeleiden door stress- en slaapmanagement en het verkrijgen van een gezond gewicht.”

IN GOEDE HANDEN ,,Ook als u al jaren niet heeft gesport kunt u zich in alle opzichten veilig voelen door de persoonlijke aandacht die u krijgt. Elke training kan op elk niveau afwisselend en leuk ingericht worden en de begeleiding vindt plaats in kleine groepen. Het begrip ‘veilig’ mag u ook letterlijk nemen, want al uw instructeurs combineren hun werk bij ‘Your-Training’ met hun baan bij de politie.”

Instructeurs Mark en Jeroen zijn collega’s bij de politie. Ze organiseerden ieder jaar een nationale wedstrijd voor hondengeleiders van de politie en defensie. Instructeur Mark vervolgt: ,,Dit evenement wat in en rond Leusden plaatsvond, was een test van de vaardigheden, inzetbaarheid en doorzettingsvermogen van zowel hond als mens. Met deze ervaringen zijn Jeroen en ik in de wijk Hoog Dalem begonnen met trainingen voor buurtgenoten.”

,,De trainingen begonnen in de speeltuin en waren in korte tijd zo geliefd dat deze werden voortgezet op het schoolplein van de Regenboog. Omdat Jeroen en ik de trainingen op een nog hoger en persoonlijker niveau willen tillen, hebben we de doorstart gemaakt naar het pand aan de Edisonweg.”

PERSOONLIJKE BEGELEIDING ,,Sport, instructie en lesgeven hebben in mijn leven altijd al een belangrijke rol gespeeld. Waar ik mezelf eerst ontwikkelde tot een fanatiek wedstrijdsporter verschoof dat door de jaren heen langzaam naar het geven van trainingen. Ook de daarbij horende doelstellingen voor mezelf als degene die ik instructie gaf, verschoven langzaam. Van trainingen die allemaal in het teken stonden voor sneller en betere uitslagen naar vitaliteit.” 

,,De laatste twee jaar geef ik regelmatig zogenoemde High Intensity Trainingen. De groep is zeer divers, met bijbehorende doelstellingen. Het is een uitdaging om alle sporters in dezelfde training hierbij te bedienen. Ik zie dat veel sporters bij mij overkomen uit de reguliere sportscholen, waarbij begeleiding en aangepaste trainingen veelal ontbraken.”

Nieuwsgierig geworden? Vraag een gratis proefles aan via www.your-training.nl of kom eens langs. Instructeurs Tamara, Jeroen en Mark verwelkomen u graag in hun sportschool.

advertentie
advertentie