Soundbox voor NOVOS

30 juni 2018 om 11:30 lokaal

GORINCHEM De Gorinchemse Uitdaging heeft stichting NOVOS een soundbox gegeven. De stichting heeft nu een eigen muziekinstallatie voor het zwemmen met gehandicapten. De box is een donatie van Gorinchem Beweegt, via de Gorinchemse Uitdaging. Stichting NOVOS zet zich in voor gehandicaptensport in Gorinchem. Hun vrijwilligers Jantina Schilperoord en Gerda van Santen zijn heel blij dat ze nu de zwemlessen in het Caribabad met muziek kunnen geven.

Marleen van Zwienen van de Gorinchemse Uitdaging is voor NOVOS op zoek gegaan naar een organisatie die kon helpen met een muziekinstallatie. Gorinchem Beweegt doneerde daarop een soundbox die door een vrijwilliger van de Uitdaging deskundig is gerepareerd.

De Gorinchemse Uitdaging steunt op deze manier vaker belangeloos Gorcumse verenigingen en stichtingen belangeloos . De Uitdaging bemiddelt niet allen voor materiaal, maar ook voor extra vrijwilligers, creativiteit en deskundig advies. Altijd met gesloten beurs. Gorcumse bedrijven en organisaties blijken graag bij te dragen aan de versterking van de lokale samenleving.

advertentie
advertentie