Open dag MuziekPunt

12 mei 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

GORINCHEM - MuziekPunt Gorinchem, de coöperatie van muziekdocenten in Gorinchem en omgeving, bestaat nu bijna een jaar en heeft besloten dit feestelijk te vieren met een open dag en een officiële opening op zaterrdag 24 mei in het buurthuis De Haarhorst, Grote Haarsekade 120, in Gorinchem.

De oprichting van MuziekPunt Gorinchem is medio 2013 tot stand gekomen op initiatief van een groep enthousiaste muziekdocenten. Een aantal van deze docenten is eerder werkzaam geweest bij Kunstcentrum Toon, dat rond diezelfde periode op hield met haar activiteiten.

Het jaar 2013 was voor het muziekonderwijs in Gorinchem een roerig jaar. Na de sluiting van het cultuurseizoen in juli 2013 is het echter duidelijk geworden dat MuziekPunt Gorinchem, als nieuwe organisatie, goed op de rit staat. ,,We zijn bekend in Gorinchem en omgeving en men weet ons te vinden. Wij zijn als MuziekPunt Gorinchem dan ook zeer trots en verheugd dat wij na dit roerige jaar van verwerken, hard doorwerken en alle zeilen bijzetten nu op het punt zijn gekomen dat wij onze nieuwe organisatie feestelijk, en met een officieel tintje, willen openen op 24 mei. Dit in combinatie met onze open dag," aldus Ellen van der Ham namens het bestuur van MuziekPunt Gorinchem.

advertentie
advertentie