Inschrijving Bouwdorp Vuren van start

28 mei 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

VUREN - Voor het eerst wordt er dit jaar in de zomervakantie in Vuren een Bouwdorp gehouden. Van woensdag 27 augustus tot en met vrijdag 29 augustus bruist Bouwdorp Vuren van de activiteiten. Tijdens dit driedaagse evenement worden er in groepjes fantastische hutten gebouwd met hulp van vrijwilligers.

De organisatie wil dagen ook het contact tussen diverse Vurense leeftijdsgroepen versterken. Doordat samen met ouders, jongeren, senioren, omwonenden en vrijwilligers wordt gewerkt, komt jong en oud spelenderwijs met elkaar in contact.

De start is iedere dag om 10.00 uur en om 16.00 uur sluit het Bouwdorp weer. De hele dag wordt verzorgd door verschillende organisaties uit Vuren. Versnaperingen worden geregeld door sponsoren. Jong en oud in Vuren levert zijn/haar bijdrage om dit Bouwdorp tot een succes te maken. De kinderen hoeven alleen een hamer en een kwast mee te nemen.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website www.bouwdorpvuren.nl. Als je mee wilt doen, moet je minimaal 4 jaar of ouder zijn. Lever het ingevulde opgaveformulier in bij de kassa van Spar v.d. Beek aan de Mildijk in Vuren. De kosten zijn € 7,50 per kind en dienen bij de Spar te worden voldaan. Na maandag 16 juni is de inschrijving bij de Spar gesloten.

Om het Bouwdorp in goede banen te leiden is de organisatie ook nog op zoek naar vrijwilligers. Je hoeft echt geen timmertalent te hebben, tenslotte zijn het de kinderen die aan het werk gaan. Aanmelden als vrijwilliger kan door het invullen van de achterzijde van het infschrijfformulier. Info: www.bouwdorpvuren.nl, bouwdorpvuren@gmail.com

Foto: Bouwvakkers Willemien en Jacqueline zijn afgelopen maandag de scholen gaan bezoeken om Bouwdorp Vuren aan te kondigen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie