Richard & Japke - eigenaren Drie Kleine Haasjes
Richard & Japke - eigenaren Drie Kleine Haasjes Manon Burghout-van de Laar

Drie Kleine Haasjes wint brons bij Shopping Awards

24 maart 2023 om 08:52 Lokaal Deel je nieuws

Afgelopen donderdag 23 maart 2023 zijn de Shopping Awards uitgereikt. Dit zijn de belangrijkste e-commerceprijzen van Nederland, die jaarlijks worden uitgereikt aan de beste webshops in verschillende categorieën. Drie Kleine Haasjes (https://www.driekleinehaasjes.nl/) uit Gorinchem heeft daarbij de derde prijs in de wacht gesleept in de categorie speelgoed. De webshop van Intertoys, die de eerste prijs won, bleek toch nog een maatje te groot, net als de webshop van Agrispeelgoed. 

Drie Kleine Haasjes is pas anderhalf jaar geleden gestart, maar heeft in die korte tijd een grote groei doorgemaakt. Het succes van de webshop is te danken aan de persoonlijke aandacht die klanten krijgen. Drie Kleine Haasjes staat bekend om de uitstekende service en het brede assortiment aan cadeautjes voor kinderen van verschillende leeftijden. Iedere bestelling wordt behandeld als een echt cadeautje en wordt bijvoorbeeld gratis met veel zorg ingepakt en omgetoverd tot een waar cadeautje. De webshop onderscheidt zich door de service van een lokale winkel te bieden, maar dan met de voordelen van 24/7 online winkelen.

Eigenaren Richard en Japke Haeser zijn erg trots op dit resultaat. “Het is fijn om te merken dat klanten onze extra aandacht waarderen. Als je een review leest waarin mensen positief verrast zijn, doet dat echt iets met je”, aldus Japke. “We zijn pas tevreden als de klant dat ook is”, voegt Richard toe. Deze derde prijs is een bekroning op 1,5 jaar hard werken. Van stilzitten willen Richard en Japke alleen niets weten. De webshop zelf en het aanbod worden continu aangepast op de wensen van de klant.

Over Drie Kleine Haasjes

Drie Kleine Haasjes is een webshop met cadeautjes voor (kleine) kinderen. De webshop biedt een ruim assortiment cadeautjes. Van knuffels tot balansborden en van badcapes tot rugzakjes. Van iedere bestelling wordt een waar cadeautje gemaakt. Iedere bestelling wordt gratis ingepakt en je kunt zelfs direct een handgeschreven kaartje toevoegen. Alles om het de (groot)ouders zo makkelijk mogelijk te maken.

Over de Shopping Awards

De Shopping Awards, die mede georganiseerd worden door Thuiswinkel.org, zijn bedoeld om de beste webshops in Nederland in het zonnetje te zetten en om de ontwikkeling van de e-commercebranche te stimuleren. De winnaars worden bepaald door publieksstemmen en beoordelingen van vakexperts. De awards zijn een erkenning voor webshops die uitblinken in klanttevredenheid, innovatie en service. 

Over Thuiswinkel.org

Thuiswinkel.org is dé belangenvereniging voor webwinkels in Nederland. De organisatie behartigt de belangen van meer dan 2.200 webwinkels en bevordert het vertrouwen in online shoppen. Thuiswinkel.org werkt samen met overheden, consumentenorganisaties en bedrijven om de kwaliteit van webshops te verbeteren en de e-commercebranche te ontwikkelen.

Van iedere bestelling wordt een waar cadeautje gemaakt
Van iedere bestelling wordt een waar cadeautje gemaakt
advertentie
advertentie