Metamorfose voor Juwelier Jenny Blom

19 augustus 2014 om 00:00 Ondernemend

Het is de donderdag voor de officiële opening en in het winkelpand wordt met man en macht gewerkt om de klus op tijd klaar te hebben. De contouren van de nieuwe winkelinrichting zijn al goed zichtbaar. Het vertrouwde klassieke interieur is vervangen door strak vormgegeven witte vitrinekasten in combinatie met natuurlijke materialen als hout en steen. Het zitje heeft plaatsgemaakt voor een toonbank in combinatie met een zitgedeelte. ,,We hebben bewust gekozen voor een entree aan weerszijden van de etalage. Dit oogt wat gastvrijer, waardoor mensen eerder geneigd zijn om even binnen te stappen", vertelt Patricia Eggebeen. ,,De glasvitrine midden in de zaak maakt het mogelijk om letterlijk een rondje door het winkelpand maken."

GORINCHEM - Een vertrouwd gezicht in een nieuw jasje. Deze uitspraak is zeker van toepassing op Juwelierszaak Jenny Blom aan de Schoutstraat 43 (Piazza Center), die de afgelopen weken een complete metamorfose heeft ondergaan. Vanaf donderdag 21 augustus is iedereen van harte welkom om het resultaat van de geleverde inspanningen te komen bewonderen.

De feestelijke heropening wordt tot en met 30 augustus gevierd met aantrekkelijke aanbiedingen. ,,Een horlogebatterijtje vervangen kost nu maar 2,50 euro", aldus Patricia. "Klanten ontvangen bij iedere aankoop een lot. De vijf winnaars krijgen een cadeaubon van maar liefst 100 euro. Mannen hebben de keuze uit verschillende zeer voordelig geprijsde Pulsar herenhorloges. Ze kosten slechts 59 euro. Liefhebbers van gouden sieraden hebben nu de mogelijkheid om een prachtige gouden set (collier en armband) aan te schaffen voor de actieprijs van 799 euro (in plaats van 1.198 euro). Voor de overige aanbiedingen verwijs ik graag naar de advertentie in deze krant."

De klant vindt bij Juwelier Jenny Blom naast de vertrouwde collectie ook een aantal nieuwe merken. ,,We verkopen de bijzondere, zilveren sieraden van Daniël Vior. Ze zijn handgemaakt in Barcelona en exclusief voor Gorinchem en omstreken in onze zaak verkrijgbaar", vertelt Patricia enthousiast. ,,Eveneens nieuw zijn de trendy klassieke dames- en herenhorloges van D. Wellington. De zilveren en zilver-vergulde sieraden van DjiDji zijn hip, jeugdig en trendy en zullen bij de modebewuste vrouw zeker in de smaak vallen. Daarnaast wil ik de aandacht vestigen op onze fraaie collectie gedenksieraden. Het is ook mogelijk om een dergelijk sieraad geheel naar de wens van de klant te vervaardigen."

,,We hebben ook een uitgebreide collectie geboortecadeaus in de vorm van spaarpotten, rammelaars, bestekjes en plaatarmbandjes. Voor het graveren, dat in de regel op de dag van aankoop kan worden verzorgd, brengen we geen extra kosten in rekening. Kortom, een bezoekje aan onze zaak is echt de moeite waard!" Zie ook de website: www.juwelierjennyblom.nl. De juwelierszaak is telefonisch bereikbaar via nummer 0183-632236.

advertentie
advertentie