Visser & Visser Prinsjesdagontbijt trekt zo'n 60 ondernemers

24 september 2014 om 00:00 Ondernemend

GORINCHEM - Op de vroege morgen van woensdag 24 september vond het prinsjesdagontbijt van Visser & Visser plaats in Hipper & Kolfbaan te Gorinchem. Dit jaar werd het ontbijt voor het eerst in Gorinchem georganiseerd in samenwerking met Meer Business. Er mocht gerekend worden op ruim 60 klanten en relaties die het ontbijt bijwoonden. Deze bijeenkomst is de vierde bijeenkomst van zes prinsjesdagontbijten op verschillende locaties.

Piet IJssels, Voorzitter RVC Rabobank Alblasserwaard Noord & Oost en oud-burgemeester van Gemeente Gorinchem gaf een presentatie over de kracht van het MKB in de regio en de verborgen innovatie. Vervolgens presenteerde mr. Chris Dijkstra aan de hand van drie kernpunten het belastingplan 2015. Na een dankwoord aan de sprekers en aanwezigen werd de bijeenkomst afgesloten en was er nog voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs werkt met zo'n 200 medewerkers vanuit vestigingen in Apeldoorn, Barendrecht, Barneveld, Dordrecht, Dubai, Gorinchem, Gouda, Middelharnis en Oud-Beijerland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie