Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Unitas krijgt deksel op de neus in Heerlen

12 maart 2023 om 21:29 Voetbal

HEERLEN Unitas heeft zaterdag met 1-0 verloren van Groene Ster. ,,Enorm zuur, we spelen een goede wedstrijd en staan uiteindelijk met lege handen’’, aldus Unitas-trainer Hans de Jong.

Groene Ster - Unitas 1-0

In de eerste helft hadden de bezoekers het overwicht in de wedstrijd. Er waren onder meer kansen voor Robert Mutzers, Elmer de Vries en Medhanie Habtemariam. Na 45 minuten spelen stond het echter nog altijd 0-0.

Aan het begin van de tweede helft werd de wedstrijd meer gelijkwaardig, en daarom leek het erop dat de wedstrijd in een gelijkspel zou gaan eindigen. Vlak voor tijd ging het toch nog fout voor de bezoekers. Bij een scrimmage viel de 1-0 binnen voor Groene Ster.

Door de nederlaag staat Unitas tiende in de Derde Divisie B. Zondag 26 maart komt Hercules, de huidige nummer drie, op bezoek.