Verhuizen
Verhuizen Erno Wientjes

Woonevent ‘Huizen verdelen’ met Poort6

4 maart 2022 om 13:14 Wonen

GORINCHEM  Poort6 houdt woensdagavond 23 maart van 19.15 tot 21.00 uur een interactief woonevent in De Hipper. Speciaal voor woningzoekenden. 

“Tijdens het woonevent geven we een kijkje achter de schermen van de sociale huizenmarkt. En beantwoorden we vragen die leven bij woningzoekenden. Zo willen we hen weer een stukje verder helpen naar een nieuw thuis”, vertelt Saskia Leferink, manager Wonen bij Poort6.

Het zoeken naar een nieuw thuis doen mensen maar een paar keer in hun leven. “We snappen dat je dan veel vragen hebt”, vertelt Saskia. “Want hoelang moet je wachten op een nieuw huis? En waarom krijgt iemand voorrang op een huis? Op dit soort vragen geven we deze avond antwoord. Ook spelen we het spel ‘Wie krijgt de woning’. Woningzoekenden zitten dan op de stoel van onze woonmakelaars.”


Het programma van deze avond staat op www.poort6.nl/woonevent. Ook kunnen woningzoekenden zich daar aanmelden. Aanmelden kan ook door te bellen met Klant & Service via 0183 66 99 00. Of door een mail te sturen naar communicatie@poort6.nl..

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie