Handbal clinic GHV Achilles een groot succes!

Overig Deel je nieuws

9 november was een mooie afsluitende dag van het Jubileum jaar van de Gorcumse Handbalvereniging Achilles. 

Onder leiding van Leon van Schie, top handballer, hebben de leden van Achilles, van 8 jaar tot 60+, en sporters met een beperking, zich kunnen uitleven in de door Leon uitgezette circuits. Nieuwe en aangepaste oefeningen werden vol overgave en plezier uitgevoerd. 

We hebben met z'n allen de handbalsport een gezicht gegeven aan een gezellige groep mensen die de moeite hadden genomen om naar sporthal De Hoefslag te komen. Het bestuur kijkt dan ook vol trots terug op deze geslaagde dag. Demonstraties van shoot handbal, met behulp van een trampoline, werd de snelheid en techniek van handbal geoefend door de jeugd. Sprongschoten vanaf de gymnastiekkasten en kracht en behendigheidsoefeningen gedaan. Spelletjes waar het plezier in het handbalspel vanaf spatte. Aan het eind van het onderdeel voor de jeugd werd een shirt van 

Deze actieve middag werd fantastisch in beeld gebracht door Shots on Target en wel 2 fotografen, 1 van de Stad Gorinchem en hobbyfotograaf Ruud Koedam. Een mooi interview werd ook afgenomen door Gorinchem TV. Dank aan allen die die hebben bijgedragen aan deze mooie middag. 

advertentie