De winnaars van het Gorcum Sportgala 2019 (archieffoto)
De winnaars van het Gorcum Sportgala 2019 (archieffoto) JAN NOORLANDT

Gorcum Sportgala, editie tien

14 maart 2020 om 08:30 Overig

GORINCHEM Het valt dit jaar wat later dan in vorige jaren, maar het Gorcum Sportgala komt er weer aan. Op 1 mei wordt de tiende editie van hét sportevenement van Gorinchem gehouden. Daar worden de Sporter, Sportploeg, Sporttalent en Sportinitiatief van het jaar 2019 gekozen, wordt de Samen Kunnen Groeien (SKG) Award uitgereikt en worden sportvrijwilligers in het zonnetje gezet. Nomineren kan tot en met 15 maart.
 
De extra feestelijke tiende editie van het Gorcum Sportgala vindt plaats op een bijzondere locatie. Namelijk midden in hartje stad, in de tent die ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding op de Groenmarkt komt te staan. Hier worden de mooiste sportprestaties van het afgelopen jaar gevierd, in de stad die zelf in 2019 uitgeroepen werd tot Nederlands Sportgemeente van het Jaar.
 
Die prijs verdiende Gorinchem door de samenwerking van alle partners die betrokken zijn bij het Gorcums sportbeleid, waarin 'Iedereen doet mee' het credo is. Voor het Gorcum Sportgala is ook de betrokkenheid van alle sportliefhebbers in de stad en streek weer welkom, want welke sporters, talenten, teams, initiatieven en vrijwilligers mogen er niet ontbreken tussen de genomineerden dit jaar? Wie leverden de beste prestaties, wie bekroonde een rijk oeuvre aan mooie prestaties of was een waar voorbeeld in de sport?
 
Iedereen mag nomineren, goed onderbouwd en via www.gorcumsportgala.nl. Kandidaten aandragen kan in de categorieën Sporter van het Jaar, Sportploeg van het Jaar, Sporttalent van het Jaar, Sportinitiatief van het Jaar, Sportvrijwilliger van het Jaar en de SKG Award van het Jaar. Een onafhankelijke jury kiest uit alle inzendingen per categorie drie genomineerden uit. Tijdens het gala zelf op 1 mei worden daaruit de winnaars gekozen.
 
,,Ik ben blij dat de tiende editie van het Gorcum Sportgala er komt. Dit evenement hoort erbij in de Sportgemeente van het Jaar", vindt wethouder Joost van der Geest. ,,Die titel hebben we verdiend dankzij de 'Kracht van Samen'. Laten we die ook inzetten om van het gala weer net zo'n succes te maken als in vorige jaren, door het evenement te dragen met elkaar en allereerst zoveel mogelijk nominaties in te sturen."


   

   

Inge van der RietCommunicatieadviseur 0183 659 263 | 06 500 397 65
 

       

  Gemeente Gorinchem Stadhuisplein 1 Postbus 108, 4200 AC Gorinchem
www.gorinchem.nl

    Geen berichten meer ontvangen van ons? Klik hier.




--




Met vriendelijke groet,


Mirjam de Swart
Redacteur BDUmedia


0184-612511
06-21526543
m.d.swart@bdu.nl
Twitter: MirjamBDU


Werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag (tot 13.00 uur) en vrijdag (tot 13.00 uur).


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

advertentie
advertentie