Afbeelding
GHV Achilles

Handballers GHV Achilles kijken uit naar versoepeling maatregelen

24 maart 2021 om 13:12 Overig

GORINCHEM Bij de Gorinchemse handbalvereniging Achilles kijkt men er, net als de rest van sportend Nederland, allemaal naar uit om weer te gaan sporten. Het Nederlands Handbalverbond heeft een voorlopig speelprogramma gemaakt voor de jeugdteams en de dames midweekse competitie.

De jeugdtrainingen bij Achilles konden de afgelopen weken wel doorgaan, al moest rekening worden gehouden met de weersomstandigheden. Helaas was het voor het G-team geen doen. Deze groep valt onder de groep “kwetsbaren” en daarom was trainen/sporten in groepsverband, geen optie.

Toch heeft de club voor deze leden een mooi cadeau ontvangen van het NHV. Op dinsdag 16 maart ontving de coördinator van het G-team uit handen van Henne van Es, medewerkster NHV, tien Goalcha-ballen voor de dames en heren van het G-team. 

Goalcha is een vorm van straathandbal en dit kun je binnen en buiten spelen, bijvoorbeeld op schoolpleinen, op straat, in parken, op speelpleinen, het strand, eigenlijk overal. Een mooi middel om nog meer uit te kijken naar de komende buitentrainingen.

Inmiddels heeft Johan Melkert ervoor gezorgd dat het veld weer tiptop in orde is, zodat de leden kunnen handballen als het zover is. De bouw van het complex waar Achilles straks zijn thuis zal hebben vordert gestaag. De contouren van het gebouw beginnen nu zichtbaar te worden vanaf de rotonde richting het winkelcentrum.

www.handbalgorinchem.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie