v.l.n.r. David Burnside, Harry van der Laan (Member), Phil Helsby, Gert Soetendal (Member), Jonas Saxton en Tim Giles
v.l.n.r. David Burnside, Harry van der Laan (Member), Phil Helsby, Gert Soetendal (Member), Jonas Saxton en Tim Giles Golfbaan the Dutch

Toost op tien jaar Golfbaan The Dutch

16 mei 2021 om 18:57 Overig

SPIJK In 2011 opende de 18-holes International Championship Golf Course The Dutch. Een jongensdroom die is uitgekomen volgens de Founders. Wat een fantastisch jubileumjaar moest zijn vol met feestelijkheden, werd helaas verstoord door corona. 

Maar afgelopen weekend hebben ze op gepaste wijze met de Members het glas geheven bij binnenkomst na een golfronde. Vier van de Founders proosten samen met twee Members op de 18e hole. Tijdens dit jubileumjaar worden de Members getrakteerd op diverse films over alle kernwaardes van The Dutch, zoals het unieke Membernetwerk, de persoonlijke service en de kwaliteit van de baan en ontvangen zij een jubileumuitgave van het golfmagazine. Het afgelopen decennium heeft al vele memorabele momenten gekend zoals in 2016 tot en met 2018 het grootste internationale golftoernooi het KLM Open en vervolgens de Senior Tour. 

Dit jaar streven ze ernaar om The Challenge Tour in augustus te mogen organiseren, een internationaal golftoernooi waarbij (jonge) golfprofessionals strijden om een plek in The European Tour. ,,Met het binnen halen van dergelijke toernooien tonen we aan dat je met een goed team met kennis, ervaring en passie ver kunt komen”, aldus de Founders van The Dutch.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie