Afbeelding
Jan Noorlandt

SVW en Sleeuwijk delen de punten in streekduel

24 februari 2024 om 21:09 Voetbal

SLEEUWIJK Sleeuwijk en SVW hebben zaterdag met 2-2-gelijkgespeeld. ,,Zuur puntenverlies van ons, beide ploegen waren vandaag niet in beste doen’’, aldus SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek. ,,De jongens hebben vandaag geknokt voor wat ze waard zijn’’, blikte Sleeuwijk-trainer Antoine van Pelt terug op de wedstrijd.

Sleeuwijk - SVW 2-2

In de eerste helft was SVW de ploeg met het meeste balbezit, de bezoekers hadden echter veel moeite om een gaatje te vinden in de verdediging van Sleeuwijk. Vlak voor de pauze maakte Frank ter Schiphorst voor de thuisploeg de 1-0, na een foutje achterin bij SVW.

Na de pauze werd het al snel 1-1 via Mounir el Ouazizi. Samuël Scholsberg leek hierna het feest compleet te maken voor SVW door de 1-2 te maken. Sleeuwijk was echter nog niet verslagen en kwam vlak voor tijd via Jesse Rombouts langszij. 

Door het gelijkspel staat SVW achtste in de 2e klasse G. Volgende week komt Tricht, de huidige nummer zeven, op bezoek. Sleeuwijk blijft hekkensluiter en speelt volgende week uit tegen Roda Boys/Bommelerwaard, de huidige nummer vier. 

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie