Unitas kan geen vuist maken tegen Meerssen

13 april 2024 om 21:21 Voetbal

MEERSSEN Unitas heeft zaterdagavond met 3-0 verloren van SV Meerssen. ,,Accepteren en weer doorgaan, Meerssen was vandaag de terechte winnaar’’, aldus Unitas-trainer Hans de Jong.

SV Meerssen - Unitas 3-0

In de eerste helft was de wedstrijd redelijk gelijkopgaand. Daan Goes en Raphael Nartey waren dichtbij de 0-1. Uit een snel genomen ingooi werd het hierna echter 1-0 voor de thuisploeg. Vlak voor de pauze werd het ook nog 2-0.

Na de rust probeerde Unitas de gelijkmaker te maken, maar tot echte kansen kwam het eigenlijk niet meer. Toen Meerssen ook nog een strafschop kreeg, en deze raak schoot, was het definitief gedaan met Unitas.

Door de nederlaag staat Unitas zeventiende in de Derde Divisie B. Volgende week komt Barendrecht, de huidige nummer twee, op bezoek in Gorinchem.